Dakbedekking

Een goede dakbedekking is van groot belang als u een dak wilt maken. Wiegand realiseert platte daken met onder andere Bitumen of Kunststof. Ruime kennis en ervaring staan bij ons garant voor een perfect eindresultaat. Service, kwaliteit en betaalbaarheid staan aan de basis van onze dienstverlening.

Wij kunnen uw dak voorzien van verschillende soorten dakbedekking. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om nieuwbouw of renovatie. Ook kunnen wij tijdens het bedekken van uw platte dak bijvoorbeeld een lichtkoepel plaatsen, of Solatube. Ook het isoleren van uw dak aan de buitenkant behoort tot de mogelijkheden.

Dakbedekking soorten plat dak:
Op platte daken wordt het meest gekozen voor kunststof of bitumineuze dakbedekking. Hierover kunt u op deze website meer informatie vinden, maar u mag natuurlijk ook contact met ons opnemen. We adviseren u graag welke materialen het beste bij uw dak passen.


Zinkwerk


Na ongeveer 25 – 35 jaar hebben uw goten vaak zijn beste tijd gehad en is het tijd voor vervanging. Als u dit niet doet kunt u voor vervelende verassingen komen te staan zoals gootlekkages , roest of andere vervelende lekkages.

Bij ons kunt u ook terecht voor speciaal zinkwerk. Zoals een zinken dak voor uw huis of bedrijfsgebouw, of zinken dakgoot. Wij leveren u alle voorkomende nieuwe zinkgoten en desgewenst in op maat getimmerde dakgoten. De renovatie van de regenpijpen kunnen wij desgewenst ook meteen meenemen.


Offerte aanvragen

Terugbelverzoek