Duurzaam
Wij hebben een jarenlange kennis van alle nieuwe vormen van duurzame warmte energie.

Zonnepanelen vangen zonne-energie op en zetten deze om in elektriciteit. Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar zorgen ook voor een verlaging van uw energiekosten. Rendementen van 6 tot 10% zijn goed mogelijk. Zelfs op bewolkte dagen wordt voldoende energie opgewekt. Daarnaast hebben de panelen geen onderhoud nodig en kunnen wel 20 jaar of langer meegaan. Loodgietersbedrijf Wiegand verzorgt de installatie van zonnesystemen met name in de regio Haarlem, Bloemendaal en omgeving.

Werking


Zonnepanelen zijn opgebouwd uit losse cellen die licht omzetten in elektrische energie (gelijkstroom). De gelijkstroom wordt vervolgens omgezet in wisselstroom en aan het openbare elektriciteitsnet geleverd. Naast uw bestaande elektriciteitsmeter komt een terugleveringsmeter. Die meet hoeveel kWh u produceert en hoeveel u daarvan aan het elektriciteitsnet levert. Alle gegevens van uw installatie worden via sms, e-mail of internet doorgezonden aan de computer. Die bewaakt of alles goed werkt en berekent uw besparing of winst.Subsidie


Dankzij dalende prijzen en aantrekkelijke subsidies van de overheid, is de aanschaf van een zonlichtsysteem snel terugverdiend. Kijk op website van Agentschap NL voor de geldende subsidies.

Let op! Voor veel regelingen geldt: op = op. Wees er dus snel bij! Aan deze informatie kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend. Loodgietersbedrijf Anthony Wiegand is geen subsidieverstrekker.


Offerte aanvragen

Terugbelverzoek